Modernūs sieniniai laikrodžiai. Kaip pritaikyti juos interjere? - Bcozylt

liepa 01, 2021 2 Minutė skaitymo

 

Nesvarbu, ar jums reikia sieninio laikrodžio tam, kad jis rodytų laiką, ar tam kad puoštų Jūsų namus,  gali būti sunku rasti geriausią formos, spalvos ir funkcijų sieninį laikrodį. Šiandieninėje rinkoje yra gausybė variantų, o žinojimas, ko ieškoti, yra raktas į sėkmingą apsipirkimą.

 

Daugelį kartų sieniniai laikrodžiai buvo vienas iš svarbiausių interjero akcentų namuose, klasėse, ligoninėse ir biuruose. Dėl savo populiarumo laikrodžių kūrėjai nenustoja ir toliau, kuria įvairiausių modelių, stlių bei spalvų laikrodžius, kiekvieno kliento skoniui patenkinti. Šioje stilių bei modelių galybėje nepasiklysti gali būti sunku, todėl prieš renkantis laikrodį savo namams reikia apsvarstyti šiuos dalykus:

 

Skaitmeninis ar analoginis?

Kol vieni teikia pirmenybę skaitmeniniams laikrodžiams, kiti mėgsta tradicinius analoginius.

Tačiau, kiekvienas tipas turi savo pliusų ir minusų.

 

Analoginiai laikrodžiai - tradicinis, nuo senų senovės pamėgtas laikrodžių variantas, būna įvairių stilių, spalvų, dizaino ir dydžių. Elegancijos, prabangos ir išraiškingumo jiems dažnai prideda romėniški skaičiai, tačiau „skaityti“ tokius laikrodžius gali būti sunku.

 

Skaitmeninius laikrodžius lengva „skaityti“ iš pirmo žvilgsnio. Nors, galbūt, jie nėra toks patrauklūs ar elegantiški kaip analoginiai laikrodžiai, nugalėti gali jų dizainų pasirinkimo gausa. Kai kurie skaitmeniniai sieniniai laikrodžiai nerodo sekundžių, taigi, jei laikrodis bus naudojamas situacijoje, kurioje svarbios sekundės, pavyzdžiui, sporto salėje ar ligoninėje, jis gali būti netinkamas.

 

Laikrodžio dydis

Laikrodžio dydis turi labai daug įtakos jūsų pasirinkimui. Jei jis per mažas - jis gali būti neįskaitomas iš tolo; per didelis – gali netikti interjere. Būtinai išsimatuokite sritį kurioje norite kabinti laikrodį, prieš dairantis jo parduotuvėse.

Svarbu nepamiršti, jog svarbus ne tik bendras laikrodžio dydis – labai svarbu ir skaičių dydis laikrodyje.

 

Laikrodžio medžiaga ir dizainas

Laikrodžio medžiaga ir dizainas taip pat turi įtakos pasirinkimui. Ieškantys modernesnio dizaino gali norėti aptakaus juodo plastiko arba metalinio laikrodžio korpuso, o pirkėjai, norintys senoviško ar tradicinio dizaino, gali pastebėti, kad medinis laikrodis puikiai atspindi jų stilių.

 

Atminkite, jei jūsų laikrodis bus montuojamas aukštai ant sienos ir jis bus sunkus, laikrodžio pakabinimas ir palaikymas gali sukelti problemų. Turėkite omenyje jo dydį ir svorį.

Išsirinkite savąjį sieninį laikrodį mūsų parduotuvėje!


Palikti komentarą